KNVB Bekerfinale l NEC O17 verrast Ajax O17 met flitsend voetbal (FOTOREEKS)

N.E.C./FC Oss O17 heeft zaterdag op wederom overtuigende wijze afgerekend met de laatste horde op weg naar bekerwinst in de KNVB beker. Tegenstander Ajax O17 werd met maar liefst 4-0 verslagen op De Eendracht. De grote man aan Nijmeegse zijde was Aymen Sellouf, hij tekende voor drie treffers.

De ploeg van trainer Francois Gesthuizen wist evenals de vorige wedstrijd snel achter elkaar te scoren. Ditmaal niet aan het einde van het duel, maar halverwege de eerste helft. Aymen Sellouf tekende in de 22e en 23e minuut voor beide treffers.

Na een uur vervolmaakte Sellouf zijn hattrick, waarmee het duel definitief in het slot ging. 10 minuten voor tijd zette aanvoerder Lucas Veenendaal de kers op de taart met de 4-0. Een geweldige prestatie van NEC O17.

Aymen Sellouf vier zijn 2e met het publiek

KLIK HIER VOOR HET ALBUM