4A za l SV Nijmegen klopt BVC’12 in doelpuntenfestival, Oranje Blauw grijpt 3e periode

Nijmegen – Twee wedstrijden waarin heel veel doelpunten vielen op de laatste speeldag is SV Nijmegen-BVC en Quick1888- Oranje Blauw.   Bij SV Nijmegen ontbrak een aantal spelers wegens een groot festival bij Wijchen, “het Emporium.”

SV Nijmegen zaterdag begon wervelend aan dit duel. Binnen korte scoorden ze 2-0. De ruststand van 5-1 wijst erop dat dit duel nog veel doelpunten in petto heeft. Radjif Coffie en Wesley Peters scoorden beide drie keer voor de thuisclub. Voor BVC scoorden Wouter Rekers (2x), Youri Lentjes en Max Kramer beiden 1 keer.

Oranje Blauw pakt 3e periode

Grote namen bij Oranje Blauw waren Joep Steinman en Joey Willems met een hattrick. Binnen kwartier kwam Oranje Blauw in  op 0-3.  Quick 1888 heeft totaal een offday, waardoor de gasten optimaal wisten te profiteren. Ruststand wordt daardoor 0-5.

Na de pauze valt het op dat Quick1888 de kleedkamer uitkomt met tien spelers. Twee geblesseerd en maar 1 wissel op de bank. Quick speelt na rust 1:1 achterin. De spelers willen nog wel en krijgen ook nog kleine kansjes, maar Oranje Blauw speelt super gemotiveerd. Want ze weten dat ze de 3de periode gaan pakken omdat Excelsior vorige week kampioen is geworden.  Oranje blauw scoort nog 3x. De eindstand is 0-8.

Doelpuntenmakers  

Daan Scholten
3x Joep Steinman
3x Joey Willems
Daniel Dreyer

 

In deze klasse spelen J.V.C, DODEWAARD en ORANJE BLAUW periode wedstrijden voor promotie.

Door: Jos Kuerten

Stand in deze klasse hier