Kampioenen AWC maakt zich op voor feestelijke huldiging a.s. zondag na allerlaatste duel

Wijchen – Aanstaande weekend spelen de meeste teams van AWC hun laatste wedstrijd van het seizoen. Op zondag 27 mei a.s. vindt bij AWC de GROEN-WITTE FINALE plaats. Hierbij worden alle AWC-kampioenen (jeugd en senioren) van afgelopen seizoen in het zonnetje gezet en wordt het seizoen nog eens goed gevierd.

Onze kampioenen van AWC 1 spelen om 14.30 uur hun laatste wedstrijd tegen VV Gestel. Na de wedstrijd zorgt DJ Ronnie voor een groot feest in de kantine en op het terras. Verder kunnen er broodjes met vers gebakken hamburgers en bratwursten gehaald worden. Het zou wel eens laat kunnen worden. Iedereen is van harte welkom op deze dag en AWC-leden kunnen sowieso gratis het sportpark betreden. Tot zondag!

HULDIGING AWC 1 OP KASTEEL

Onze jongens van AWC 1 worden op maandag 28 mei nog een extra keer in de spotlights geplaatst. Die avond worden de spelers en begeleiders gehuldigd door de burgemeester op het Wijchense Kasteel. Daarvoor rijden ze met de platte kar door Wijchen. Om 18.00 uur rijden ze weg vanaf de brandweerkazerne richting de Kasteellaan. Het zou mooi zijn als veel AWC-supporters langs de straten staan om onze helden toe te juichen! Rond 18.45 uur komen ze aan bij het Kasteel. Alle AWC’ers zijn daar van harte welkom. Vanaf 19.00 uur vindt de officiële huldiging plaats door de burgemeester.

Door: Harrie Jansen/AWC

Stand in deze klasse hier