DCS duwt Groessen dieper in problemen en maakt zich op voor de kraker a.s. zondag (FOTOREEKS)

Groessen – Op zondag 20 mei werd de voorlaatste competitiewedstrijd gespeeld door DCS in en tegen Groessen. Er staat voor beide verenigingen veel op het spel en dat stond zeker borg voor spanning en sensatie.  Eindstand 2-6. Groessen vocht voor haar allerlaatste kans om niet rechtstreeks te degraderen en DCS speelt voor het kampioenschap. Bij winst van DCS en puntverlies van de directe concurrenten MASV en VIOD zou het kampioenschap voor DCS een feit zijn.Maar niets bleek zoals gepland. Zowel MASV en VIOD wonnen hun beide wedstrijden waardoor de speeldag cruciaal word voor DCS. Er wacht dan niet zomaar een tegenstander. Nee, het is tevens de DERBY van Zevenaar tegen buurman OBW.  Alle duels beginnen a.s. zondag om 14 uur.

Doelpuntenmakers

Kelvin Lenselink  0-1
Jan-Simon Sluis  0-2
Mark Berendsen 0-3
Jeff Lammers 0-4
Jelle Smalbraak 0-5
 Jelle Klaassen 0-6
 84 : Kane Buiting 1-6
 70 : Chiel Driessen2-6

©Door onze verslaggever

KLIK HIER VOOR HET ONLINE ALBUM