Kampioen AWC terug naar hoofdklasse na zege op Rood Wit, Freek Thoone matchwinner (FOTOREEKS)

Nadat de groene dampen zijn opgetrokken van de massaal meegereisde supporters is AWC DE eerste 10 minuten de bovenliggende partij met 2 grote mogelijkheden, maar door dubieuze beslissingen van de scheidsrechter blijft het 0-0. Daarna wordt  Rood Wit sterker, dat resulteert  in de 1-0 door Angelo Kenze. Tot de rust speelde Rood Wit beter.

Na de rust met Youri Hubers voor Dennis Straten pakte AWC HET ANDERS aan en kon Safa Kizir de gelijkmaker inschieten na een individuele actie en met hulp van het hobbelige strafschopgebied. Niet lang daarna maakte Freek Thoone aan alle   onzekerheid een einde door een wonderschoon doelpunt via lat en binnenkant paal. Rood Wit probeerde daarna nog wel een gelijkspel eruit te slepen, maar AWC gaf geen kansen meer weg en behaalde op eigen kracht het kampioenschap van de 1e klasse Zuid 1.

Klik HIER voor alle foto’s

Door: AWC

Stand in deze klasse hier