3C l Vijftal DSV’61 spelers nemen verliezend afscheid (FOTOREEKS)

Het was geen toeval dat enkele minuten voor half drie “Pappa” van Stef Bos over sportpark De Haere schalde. Net daarna kwam de ploeg van DSV op met daarin 5 spelers die afscheid namen van de eerste selectie van DSV, op hun armen of aan hun hand hun kinderen!Voor Stefan Bakker, Alex Bouwman, Alfred Hofmeijer, Jan van Norel en Johan Westerink was het de laatste thuiswedstrijd voor DSV . Eindstand 2-3. 

Een aderlating voor de oranje-zwarten, die het volgend seizoen gaan proberen dit verlies op te vangen.In de wedstrijd was niet te merken dat DSV slechts op de 10e plek stond en Swift maar 2 punten achter koploper ESC.

Het ging er fysiek stevig aan toe, maar een grens werd niet overschreden. Tussen de 30e en 35e minuut viel een drietal treffers: eerst was het Roskam die Swift op 0- 1 zette, maar Johan Westerink zorgde met twee treffers voor een ommekeer: 2 – 1. Swift kwam nog voor de rust op 2 – 2 door wederom Roskam, terwijl een wat gemakkelijk gegeven strafschop in de blessuretijd opnieuw door Roskam werd benut: 2 – 3 .

Na de rust een wat minder aantrekkelijke pot, gescoord werd er niet meer, wel claimde DSV nog tevergeefs een strafschop. Er werd aan beide zijen volop gewisseld om het tij te keren, maar ook de invallers brachten geen verandering in de score.

Na afloop stond DSV-voorzitter Frans van Amerongen stil bij het afscheid van de vijf spelers en had voor een ieder van hen een persoonlijk woordje. Op de familiedag van DSV – 30 juni a.s. – wordt er met wat meer aandacht en definitief afscheid genomen van de club van vijf: Bakker, Bouwman, Hofmeijer, Van Norel en Westerink.

Volgende week spelen zij echt de laatste officiele wedstrijd voor DSV, in Oene, aanvang 14.30 uur.

Klik HIER voor meer foto’s

Foto’s: Wilfred Boon
Tekst: DSV’61

Stand in deze klasse hier