Analyse seizoen met succescoach Youssef el Badey (PFC Futsal) “Ieder speler als onderdeel van het team laten voelen” (VIDEO)

Pro Futsal Club Apeldoorn organiseerde afgelopen zaterdag 5 mei een uitgebreid kampioensfeest en liet heel Apeldoorn meevieren. Het feest werd gehouden op het clubhuis van Pro Sport Centrum aan de Mezenweg 13 waar ook leden van WSV aanwezig waren.


PFC Apeldoorn vierde haar kampioensfeest voor alle kampioenen binnen de club. De jeugd onder de 13, het damesteam en het vlaggenschip (heren 1) werden gehuldigd. Daarnaast werden ook de winnaars van de kleurwedstrijd, de sponsoren en de vele vrijwilligers in het zonnetje gezet.Onze jongens van PFC Apeldoorn hebben een puike prestatie geleverd en zijn met groot machtsvertoon kampioen in de eerste divisie B geworden. Volgend seizoen komen we, onder de nieuwe naam samen met WSV , Futsal Apeldoorn, in de Eredivisie uit.

Tijd om het seizoen te analyseren met succescoach Youssef el Badey

©Door onze verslaggever