RKZVC schrijft wederom historie l Zege op directe concurrent Rohda en het kampioenschap in 1E (SAMENVATTING)

RAALTE – RKZVC heeft zondag gewonnen van Rohda Raalte op het Sportpark Tijenraan. Na anderhalf uur voetbal stond er een 1-2 eindstand op het scorebord. Doordat ook Longa’30 verloor pakte Rkzvc de titel van de Eerste Klasse E. Eindstand 1-2.

 

Het was weer topscorer Sjors Storkhorst die na rust RKZVC op 0-1 voorsprong zette.  Tweede doelpunt kwam via de voet van Jens Schutten . Thuisclub Rohda Raalte schoot pas in de extra tijd via Jaouad Akloud de 1-2 binnen. Omdat de concurrent punten morst kon de champagne flessen open voor de ploeg van Laurens Knippenborg. Hiermee is de 3e kampioenschap achterelkaar een feit voor RKZVC.  Een “vrienden” team die komend seizoen in de hoofdklasse uit gaat komen, en dat uit een dorp van 2000 inwoners.

VIDEO: Rohda Raalte

Stand in deze klasse hier

Namens de redactie van HetGelderseVoetbal van harte gefeliciteerd met het kampioenschap!