Topper 3D l Eendracht’30 in kampioensduel niet langszij taaie Eldenia (FOTOREEKS)

MOOK – Eendracht is er (net) niet in geslaagd om de (te) hooggespannen verwachtingen in de 1e van vier finales waar te maken. Hoewel de ploeg er alles aan deed om de schade, opgelopen middels de vroege 1-0 voorsprong van Eldenia, ongedaan te maken. Die voorsprong door Pim Cornelissen was bij de rust niet onverdiend te noemen. De gasten waren de beter voetballende ploeg en hadden ook de beste kansen. Eindstand 0-1.Onder zomerse omstandigheden lieten beide teams de vele toegestroomde toeschouwers genieten van een spannende topper in de 3e klasse.

Eendracht kwam na de thee verbeten uit de kleedkamers en zette de runner-up uit Elden dan ook snel onder druk. Er kwamen nogal wat mogelijkheden, kleine en grote kansen maar helaas wilde het ditmaal niet lukken. De keeper van de gasten was in grootste vorm en pareerde met katachtige reacties menige doelpoging. Ook Eendracht keeper Michiel Peters Weem moest enkele malen zijn kunnen tonen bij de messcherpe counters van Eldenia. Helaas was er uiteindelijk na 90 minuten niet het voor Eendracht zo gewenste resultaat. Door de nederlaag verloren de groen witten ook nog terloops de kansen op de 2e periodetitel.

Daardoor was de stemming uiteraard even “wat minder” direct na de wedstrijd. Maar de 3e helft was mede door het heerlijke zomerse zonnetje wat dat betreft een prima remedie om te relativeren maar ook om “de zaak” weer op scherp te zetten voor de komende wedstrijd van a.s. zondag. Wederom thuis, nu tegen vv Brakkenstein.

Klik HIER voor het fotoalbum

Tekst: Eendracht’30

Stand in deze klasse hier
Stuur ook je verlag in via onze site, Dat kan hier