2e Divisie l FC Lienden moet uitkijken na derde nederlaag op rij (0-5)

Lienden – Het lijkt helemaal fout te gaan met FC Lienden. Na de pijnlijke nederlaag vorige week bij De Dijk, was de ploeg van Jan Veldhuizen nu op de eigen Abdijhof kansloos tegen Kozakken Boys. Vlak voor rust opende Leon Bot de score met een rake kopbal: 0-1.

Vlak voor rust werd het 0-2 door een fraaie vrije trap van Ahmad Mendes Moreira.Direct na rust werd het duel in feite beslist door de 0-3 van Ahmed El Azzouti. Jurien Gaari scoorde op fraaie wijze de 0-4 en ook de 0-5 van El Azzouti was van grote schoonheid. En alsof dat nog niet pijnlijk genoeg was, moest FC Lienden-aanvoerder Leon Broekhof vlak voor tijd met zijn tweede gele kaart van het veld. Kozakken Boys heeft inmiddels een beter doelsaldo dan Katwijk en houdt de druk op de koploper.

Klik HIER voor meer foto’s

Foto’s: Philio Milio
tekst: Voetbal247

Stand in deze klasse hier