SDOO buigt achterstand om in verdiende zege op Elsweide

ARNHEM – Scheidsrechter Ten Broek floot om 19.15 uur voor het begin van de wedstrijd. Elsweide-SDOO was tot 2x toe afgelast i.v.m. slechte weersomstandigheden en stond dus nu voor de donderdagavond op het programma.
Beide ploegen waren aan elkaar gewaagd. SDOO kreeg de eerste goede mogelijkheid. Roy Wennekes kon alleen op de keeper af, maar mikte de bal net naast. In de 8e minuut een enigszins verdekt schot van een speler Elsweide. De bal verdween achter Yvince van Hoften.
SDOO hervond zich vrij snel, maar was niet bij machte voor rust al langszij te komen.

In de 2e helft een aanvallend SDOO en Elsweide kwam er eigenlijk nog sporadisch uit. SDOO kreeg goede mogelijkheden/kansen om te scoren. Yvince behoefde slechts een enkele keer handelend op te treden. In de 58e minuut een handsbal in de 16-meter van Elsweide. Dennis Jansen liet de keeper van Elsweide kansloos en de 1-1 was een feit.
In het vervolg van de wedstrijd werd al snel duidelijk dat SDOO conditioneel de sterkere ploeg was. Een kleine 10 minuten voor tijd wist Diede Loosman de verlossende 1-2 achter de keeper van Elsweide te schieten.

Dit was eveneens de eindstand. Na enkele minuten extra tijd floot de prima leidende scheidsrechter voor het einde van de wedstrijd.  Zondag a.s. weer thuis. Om 14.00 uur wordt afgetrapt tegen SHE uit Hall.

Tekst: SDOO

Heb je een verslag of persbericht, stuur online in via deze link

KLIK HIER VOOR HET ONLINE ALBUM