SV Otterlo maatje te klein voor Vios Vaassen (FOTOREEKS)

3B – SV Otterlo kon afgelopen zaterdag onder de brandende zon geen weerwoord geven aan sterk spelend VIOS Vaassen. De geel-zwarten waren heer en meester en gingen met 1-4 richting huis. 

Vanaf het beheerste VIOS het spel, meerendeel op de helft van de tegenstander. Otterlo kon geen vat krijgen op het spel, omdat VIOS de ruimtes klein hield. Bovendien heeft VIOS twee balvaste aanvallers in de persoon Mehmet Ali Akalin en Mucahid Kilic. Beide speelden tevens hoofdrol in de zege voor de gasten. Maar de mooiste doelpunt werd gemaakt door Jelle Pol uit een prachtige vrije trap. (ZIE VIDEO OP FB PAGINA) .

Doelpuntenmakers VIOS

22 : Jelle Pol 
41 : Jelle Pol 
83 : Mucahid Kiliç 
36 : Mehmet-Ali Akalin

KLIK HIER VOOR HET ONLINE ALBUM 

©Door onze verslaggever