Morgen eerste interessante kwartfinale om de Arnhem Cup tussen AVW’66 en VDZ

Dinsdagavond staat de eerste kwartfinale in de strijd om de Arnhem Cup op het programma. Op Sportpark Over het lange water in Arnhem van het organiserende Eendracht wordt dan het duel tussen de Westervoortse tweedeklasser AVW’66 en de Arnhemse derdeklasser VDZ gespeeld. Door de vroege uitschakeling van hoofdklasser RKHVV en titelverdediger Duno lijkt de Arnhem Cup dit jaar weer erg spannend te worden.

Woensdag volgt de wedstrijd tussen de Arnhemse vierdeklassers De Paasberg en Eendracht, waarna volgende week met de strijd tussen het dit seizoen ongenaakbare OVC’85 en de cupfighters van MASV nog een prachtige kwartfinale op het programma staat. In de laatste kwartfinale lijkt tweedeklasser SML favoriet tegen AZ2000.

Dinsdag 24 april AVW’66- VDZ
Woensdag 25 april De Paasberg (zat)- Eendracht
Dinsdag 1 mei OVC’85- MASV
Donderdag 3 mei AZ 2000- SML

Door de Redactie

Meer over de Arnhemcup hier