5D l Vierde zege oprij voor De Paasberg (ZO) op SDOO

Arnhem – De Paasberg komt dit seizoen na de winterstop goed op dreef. De ploeg van William Gorissen is bezig met een prima serie. De vierde zege op rij is een feit, deze keer op SDOO uit Heteren.  Eindstand 2-1.

Hoewel het een slordige wedstrijd was waarin er veel foute passen waren door beide teams kan de pret voor De Paasberg niet drukken. De thuisclub kreeg meeste kansen, maar verzuimde ze af te ronden, om zo de wedstrijd in 1 helft te kunnen beslissen. SDOO kwam daardoor in de wedstrijd en maakte de 0-1. Vlak voor rust kwam De Paasberg gelukkig via eigen doelpunt op 1-1. De verlossende treffer kwam van Angelo van Maanen , zijn prachtige vrij-trap belandde in de hoek ver van de doelman. 

De Paasberg – SDOO

De Paasberg-SDOO

Stand in deze klasse vind je hier 

Heb je een verslag of persbericht, stuur online in via deze link