Beuningse Boys via hattrick Glenn Muller eenvoudig langs SC Millingen

Millingen was niet in beste doen en had vandaag weinig in te brengen tegen een sterk Beuningse Boys.  De inspanningen van de afgelopen weken braken de thuisclub op, de ploeg kwam niet uit de verf en bleef met lege handen staan. Het eerste half uur ging het nog gelijk op maar daarna namen de Boys het initiatief in handen. Glenn Muller was de grote man bij de gasten.  Eindstand 0-3.

Zijn eerste kopbal wist Millingen keeper Haukes nog over de lat te tikken maar in de 34e minuut was hij kansloos bij een keiharde knal van de Beuningse spits: 0-1. Millingen was aanvallend onmachtig en de ruststand werd 0-1 doordat Chiel Haukes erin slaagde Muller van de 0-2 af te houden.

Het was uitstel van executie want in de 51e minuut kapte Muller na een pass van Jeffrey Aalbers de defensie van de blauw zwarten uit en schoof alsnog de 0-2 binnen. Millingen deed even wat terug maar Menno Houkes kopte een voorzet van Sam van der Velden te zacht in en even later smoorde een uithaal van Van der Velden in de achterhoede van de bezoekers. Ook wist Beuningen keeper van Lierop een kopbal van Frenk Huisman te keren. In de 83e minuut zette goaltjesdief Glenn Muller met zijn 21e seizoentreffer de eindstand van 0-3 op het scorebord.

Opstelling SC MILLINGEN: Chiem Haukes, Robin van der Hoeven, Randy Vermeulen (aanvoerder), Rik Vermeulen,  Dave Neijenhuis, Menno Houkes, Frenk Huisman, Niels Wingels, Willem van Deelen (Tim van den Hurk), David Rüben (Joris Wingels) en Sam van der Velden.

Scheidsrechter Patrick Baardman uit Arnhem     

 

Door: Hein van de Wal

Stand in deze klasse hier