DSV’61 komt niet tot scoren tegen hekkensluiter Reaal Dronten (FOTOREEKS)

Ook in de tweede wedstrijd tegen hekkensluiter Reaal Dronten heeft DSV niet de volle winst kunnen pakken. In de thuiswedstrijd kwam men na een 0 – 2 achterstand terug tot 2 – 2, in Dronten bleef de ploeg van Etie Jansen steken op 0 – 0 .

DSV zit duidelijk in een fase waarin het niet loopt. De voorgaande twee wedstrijden werden ruime nederlagen, in de wedstrijd tegen Reaal was er wederom geen sprake van goed voetbal. Er is onrust in het spel, alsof de zenuwen de overhand hebben. Ook is er een kleine portie pech: wat anders wel lukt, gaat nu net naast, net over of wordt van de lijn gehaald.Kansjes en kansen waren er wel in Dronten, maar niet alleen voor DSV. Er was veel “blessureleed” aan Reaal zijde zodat zowel de eerste als tweede helft bijna 52 minuten duurde…

Ondanks dat was het te weinig tijd voor de DSV-ers om zelfvertrouwen te tanken middels een driepunter. DSV krijgt in de komende weken nog vrijwel alle concurrenten voor de derde periode en voor de top 4 klassering, maar met het huidige spel biedt dat weinig perspectief.

Aanstaande zaterdag de derby op sportpark De Haere tegen de Elburger SC, aanvang 14.30 uur.

Klik HIER voor meer foto’s

foto’s: Wilfred Boon
Tekst: DSV’61

Stand in deze klasse hier