De Graafschap na winst in attractief duel op Almere City in halve finale play-offs (FOTOREEKS)

In een zeer amusant duel heeft De Graafschap op maandagavond Almere City verslagen. De 4-2 overwinning voor de ploeg van trainer Henk de Jong was de vierde achtereenvolgende zege voor de Superboeren. Door deze winning streak heeft De Graafschap zich al geplaatst voor de halve finale van de play-offs met Telstar als meest waarschijnlijke tegenstander.

Onder aanvoering van de uitstekend spelende Robert Klaasen wist De Graafschap legio mogelijkheden uit het veldspel te creëren. Linksbuiten Tarik Tissoudali was driemaal het eindstation van een prachtige aanval en Mark Diemers besliste de wedstrijd in de blessuretijd met zijn tiende seizoenstreffer: 4-2.

De Graafschap speelt in de reguliere competitie nog uitwedstrijden tegen FC Oss en Jong AZ en speelt opvallend genoeg de laatste thuiswedstrijd van de competitie op vrijdag 20 april tegen Telstar. De wedstrijden in de halve finale van de play-offs worden op 10 en 13 mei gespeeld.

Opstelling De Graafschap: Bednarek; Abena, Straalman, S. Nieuwpoort, Driver (67’L. Nieuwpoort); Klaasen, Diemers, El Jebli (81’Ars); Van Mieghem, Serrarens, Tissoudali (87’Olijve)

Klik HIER voor meer foto’s

 

Door de Redactie

Meer over de Jupiler League vind je hier