Opnieuw winst TEC in de Betuwse Derby tegen FC Lienden (FOTOREEKS)

Lienden – Zondag (08 april) waren Betuwse regiogenoten uit Tiel te gast op sportpark De Abdijhof. Er stond veel op het spel in deze Betuwse derby op het hoogste amateur niveau. Naast de sportieve eer en onderlinge rivaliteit tussen de clubs en de supporters ging het vooral om de punten. Een regiokraker van jewelste was er zondagmiddag.

Na negentig minuten waren Tielnaren de gelukkigste met een klinkende 0-2 zege. FC Lienden mag van geluk spreken dat doelman Jan Schimmel in topvorm was. Het anders zomaar een monsterscore kunnen worden.  Robbey Holder opende de score en vervolgens  kopte Zeller via hoekschop schitterend in de kruising.

KLIK HIER VOOR HET ALBUM VAN GERALD VAN ZANTEN

KLIK HIER VOOR HET ALBUM VAN MILIO

MEER 2E DIVISIE VIND JE HIER