Samenvatting: FC Eindhoven tegen De Graafschap (2-4)

De Graafschap heeft de derde overwinning op rij geboekt. Op bezoek bij FC Eindhoven werd het, na een knotsgekke eerste helft, uiteindelijk 2-4 voor de Superboeren. Bijna 200 meegereisde supporters mochten goals van Daryl van Mieghem, Youssef El Jebli en Fabian Serrarens (twee) vieren. Jordy Tutuarima kreeg rood. Door de uitslagen op andere velden staat De Graafschap nu vijfde.

Doelpuntenmaker(s): 0-1 Daryl van Mieghem (8.), 0-2 Youssef El Jebli (14.), 1-2 Tibo van de Velde, 2-2 Elton Kabangu (26.), 2-3 Fabian Serrarens (36.), 2-4 Fabian Serrarens (89.)

Opstelling FC Eindhoven: Hooyberghs; Klooster (29. Horsten), De Wilde, Matthys, Van Landschoot (75. Van Vaerenbergh); Van den Boomen ©, Achenteh, Swinnen; Van de Velde (75. Da Silva), Lieder en Kabangu.

Opstelling De Graafschap: Bednarek; Abena, Straalman, S. Nieuwpoort ©, Tutuarima; Diemers, El Jebli (76. Driver), Klaasen; Van Mieghem (78. Van Diermen), Serrarens en Tissoudali (69. Olijve).

 

Meer uit deze klasse hier