Historische bekerstunt MASV tegen DETO (VIDEO/FOTO)

Arnhem – Onder de rook van stadion GelreDome was een heuse voetbalspektakel. Jhon van Beukering, de oud-spits van onder meer Vitesse en Feyenoord, heeft als coach van de Arnhemse amateurploeg MASV, de kwartfinale van het amateurbekertoernooi gewonnen van eersteklasser DETO uit Vriezenveen. Daarom mag MASV volgend jaar meedoen aan het ‘grote’ KNVB-bekertoernooi. Het was geen mooie wedstrijd , maar wel een spannende. Na 0-0 brilstand maakte de ploegen zich op voor lange voetbalavond in Arnhem Zuid. Daarbin bleek MASV een held in huis te hebben. Doelman Raymond van Driel stopte drie strafschoppen sleepte zijn ploeg als winnaar uit de slijtageslag.

Doelman Raymond van Driel


©Door onze verslaggever
Meer foto’s vind je hier 

Meer bekervoetbal vind je hier