DSV’61 met 4-1 onderuit tegen Olympia’28 (FOTOREEKS)

Na de onverwachte en beschamende nederlaag van 1 – 5 tegen Hattem was DSV deze week niet opgewassen tegen een lager geklasseerde tegenstander. Mede door de individuele klasse van Olympia-aanvoerder Kjelt Bonhof werden de oranjehemden op een kansloze 1 – 4 nederlaag getrakteerd.

Je hoeft niet eens een grote pessimist te zijn om voorzichtig te opperen dat hiermee het seizoen als een nachtkaars uitgaat.Er waren tijden dat DSV seizoen na seizoen meedeed voor een plek in de 2e klasse. Momenteel echter verder weg dan ooit. Het morele keerpunt in de wedstrijd kan hebben gelegen in de 61e minuut toen een blunder van doelman Dekker de 0 – 1 betekende.

Toch kunnen de overige veldspelers hem absoluut niet de nederlaag in de schoenen schuiven, ook zij grossierden in onrustig spel, onnauwkeurige passes en zwakke opbouw. Na de 0 – 2(71e) en 0 – 3(73e) was bij menigeen zowel de inzet als het zelfvertrouwen ver te zoeken. De vierde treffer van Olympia viel in de 77e minuut, waarna Jan van Norel in blessuretijd “de eer redde” met een tegentreffer.

Kortom: DSV is van slag, ondanks dat ze vrijwel met dezelfde ploeg spelen als toen er een zeer goede serie van 7 wedstrijden werd neergezet tot en met 24 maart. Het antwoord van aanvoerder Jan van Norel op de vraag: “Wat is er aan de hand, Jan?” is veelzeggend: “Als ik het wist, loste ik het op.”

Volgende week om 15.00 uur het uitduel in Dronten tegen Reaal, een normaal spelend DSV moet dan met 3 punten terugkeren!

Klik HIER voor meer foto’s

 

Tekst: DSV’61
Foto’s: Wilfred Boon

Stand in deze klasse hier