Zaterdag 7 april de stadsderby van Hattem “Voetbal is een feest” (Voorbeschouwing)

Zaterdag 7 april wordt voor de 3e keer de stadsderby Hattem – Hatto Heim gespeeld. De eerste wedstrijd werd een spektakelstuk waarin na een 2 – 0 voorsprong voor Hattem in de 97ste minuut Hatto Heim de gelijkmaker produceerde. Vorig jaar eindigde de spannende maar enigszins tegenvallende wedstrijd in 0 – 0 waarna het na de wedstrijd toch erg gezellig werd. Met een blik op de ranglijst kunnen we stellen de teams van Hans Roeland en Erwin Brem die niet meer naar onderen hoeven te kijken en alleen de driepunter telt. Na deze wedstrijd staan er nog 6 wedstrijden op het programma waarin de prijzen worden verdeeld zodat we een wedstrijd mogen verwachten waarin beide teams vol voor de winst gaan.

De wedstrijd wordt gespeeld om 17:30 zodat de actieve voetballers en de liefhebbers uit de regio de wedstrijd kunnen bijwonen.

I.v.m. met de aanvangstijd is er voldoende aanbod voor de inwendige mens waarbij Blaaskapel de Hanewakkers voor de muzikale omlijsting zorgt. Na de wedstrijd zal Gerben Tijssen een spetterend optreden verzorgen.

Door: Arjen Noordberger

Stand in deze klasse hier