Aquila en Avios/DBV vermaken publiek in de Paasderby (Samenvatting)

Tweede paasdag was de dag van de derby. Aquila tegen Avios/DBV. Veel publiek langs de lijn en een echte derby binnen de lijnen. Pupil van de week gaf geeft het goede voorbeeld door met een fraaie actie te scoren.

 

Aquila begon sterk, won veel duels en is voetballend de baas met name op het middenveld. Harm, Rick en Wout staan verdedigend hun mannetje tegen de snelle aanvallers van Avios/DBV, Roy, Niels en Mees heersen op de as en Jop en Willem zijn gevaarlijk op zijkanten. Een foutje van de keeper van Avios/DBV en Mees is alert en scoort de 1-0. Aquila krijgt nog een aantal mogelijkheden maar is slordig met het uitspelen van deze kansen.

Aan de andere kant is de sterk keepende Hidde alert bij een 1 op 1 met de Avios/DBV spits. De gasten scoren maar de scheidsrechter keurt deze af voor buitenspel. Na rust komt Aquila te weinig aan voetballen toe. Avios/DBV zet de thuisclub met veel lange ballen onder druk. Bram en Conte komen hierdoor te weinig in het spel voor.

Video/Tekst : Antoon Last