Mike Wouters (Alverna) keert terug naar DVOL

De 20-jarige Mike Wouters keert volgend seizoen terug naar DVOL. Wouters, die in Lent woont maar dit jaar bij eersteklasser Alverna speelt, herkent zich in de nieuwe ambities van zijn oude club. ,,Ik vind het leuk om te zien dat er sinds vorig jaar daadwerkelijk dingen verbeterd zijn”, aldus Wouters in De Gelderlander.

,,De club heeft nu veel meer middelen om beter te worden en de ambitie om hogerop te komen. Hier wil ik ook graag deel van uitmaken en ik hoop een dragende speler te kunnen worden voor DVOL.”

Mike (links)

Wouters speelt op het middenveld, maar kan ook uit de voeten als links- of rechtsbuiten. Hij speelde al in de F’jes bij DVOL, daarna tien jaar bij de amateurs van NEC, een jaar bij Achilles’29 en twee seizoenen geleden bij het eerste van DVOL. Na dit seizoen stopt de 37-jarige Thijs Bertisen en ook een paar andere spelers denken erover te stoppen.

Coach Michael Brussen is dus blij met de nieuwe aanwinst, naast Guus Derks die al eerder toezegde. ,,Wij zijn zeer content dat een jongen uit Lent weer bij ons komt voetballen en gelooft in de ambities die we erop nahouden. DVOL betaalt geen stuiver aan spelers, maar zorgt wel voor een klimaat waar ambitie, aandacht en plezier hoog in het vaandel staan.”

 

Door: Derry Balver

Stand in deze klasse hier