Woezik(za) kan geen vuist maken tegen JVC

Waar JVC nog voor het kampioenschap speelt daar staat er voor Woezik weinig meer op het spel na de vele nederlagen na de winterstop. Vandaag viel er vooral prestige te winnen, een goede wedstrijd spelen tegen een van de titelkandidaten.

Beide teams starten goed aan de wedstrijd waarbij Woezik met Boy Theunissen weer als aanvoerder in de basis goed combineert en diverse kansen creëert maar zowel Wessel Verkooijen als Daan van Schijndel lukt het niet om te scoren maar ook JVC heeft het vizier niet scherp staan.. De niet fitte scheidsrechter laat veel doorgaan wat resulteert in veel kleine maar vooral felle overtredingen van beide kanten en diverse foute beslissingen. Woezik krijgt nog enkele goede kansen door goed voorbereidend werk van Bryan Schippers  maar Fabian Flier scoort niet. Uit een verre inworp van Kevin Kersten neemt Daan van Schijndel de bal in een tel op zijn schoen maar het geluk ontbreekt. Ruststand 0-0.

De 2e helft is nog maar nauwelijks begonnen en JVC scoort via hun gevaarlijkste speler, de verdediging van Woezik stond totaal uit positie en het was een koud kunstje om de 0-1 te scoren. Oscar Knoop kwam als frisse spits de sterk spelende Fabian Flier vervangen en Woezik tracht aan te zetten maar het spel wordt grimmiger met meer en meer overtredingen en het is wachten op kaarten mits de overtredingen gezien worden. Het is een JVC speler die een flinke overtreding maakt op Daan van Schijndel en rood ontvangt. Woezik heeft geen antwoord op het spelen tegen 10 tegenstanders en tactisch is er geen omzetting te zien waardoor Boy Theunissen maar als extra spits gaat spelen. De staf van JVC ziet dit goed en laat 3 aanvallers staan waardoor het tactische verhaal van Woezik niet meer klopt. JVC profiteert hier goed van en scoort op perfecte wijze de 0-2 waarbij er ook nog een Woezik overtreding aan vooraf gaat en de JVC speler geblesseerd het veld moet verlaten. Soerin Ammersingh en Martijn Tersmette vervangen Kevin Kersten en Tom van Perlo maar het is ondermaats. Even lijkt er hoop nadat Soerin Ammersingh de 1-2 scoort maar het is al te laat, een wedstrijd duurt nu eenmaal 90 minuten.

Waar Woezik goed startte kon het tegen 10 JVC spelers geen vuist maken. Te veel spelers speelden ondermaats en tactisch kwam het vandaag te kort.

Opstelling Woezik: Melvin Fleuren, Robin Kersten, Boy Theunissen, Sam Rossen, Tom van Perlo, Kevin Kersten, Jesper Hendriks, Daan van Schijndel, Wessel Verkooijen, Fabian Flier, Bryan Schippers.

Wisselspelers: Oscar Knoop, Soerin Ammersingh, Martijn Tersmette, Thymen Renkens.

 

Door: Ron Fleuren

Stand in deze klasse hier