Arnhem Cup duel Duno-VDZ omgedraaid, AZ 2000 verslaat Arnhemia

De ontmoeting tussen Duno en VDZ in de eerste ronde van de Arnhem Cup is omgedraaid. Drievoudig titelhouder Duno had bij de loting een thuiswedstrijd tegen de Arnhemse derdeklasser geloot, maar op dinsdagavond 3 april is het nog niet mogelijk om zonder verlichting te spelen. 

Na overleg tussen beide ploegen werd de wedstrijd omgedraaid. De wedstrijd op Sportpark ’t Cranevelt begint dinsdagavond om 20:30 uur.

In de Arnhem Cup 2018 werd tot nu toe één wedstrijd gespeeld: dinsdagavond won zaterdag derdeklasser AZ 2000 met 3-4 van zondag vijfdeklasser Arnhemia. Arnhemia stond dankzij treffers van Peters, Edan en Raaijen met 3-1 voor maar verloor de derby uiteindelijk na doelpunten van Oldenmenger (2x), Baars en Van Zomeren.

 

Door de Redactie

Meer over de Arnhem Cup vind je hier