DSV’61 ijskoud de beste in uitduel bij Rouveen (FOTOREEKS)

DSV heeft de hondstrouwe fans in de wedstrijd tegen Rouveen niet teleurgesteld qua resultaat.In een niet al te beste partij werden de drie punten meegenomen naar Doornspijk. Eindstand 1-2.

DSV had daar gezien het vertoonde spel ook recht op: ze waren minder slecht dan Rouveen, maar warm werd je er niet van. In die eerste 45 minuten nam Rouveen verrassend de leiding toen na 13 minuten een aanval over links doeltreffend werd afgerond door Berjan Nijboer.

DSV had kansen op de gelijkmaker, maar het duurde te lang of er werd onnauwkeurig afgerond. Rouveen stelde doelman Laurens Dekker ook maar zeer zelden op de proef, zodat deze langzaam maar zeker veranderde in een ijskonijn.

Na de pauze waarin diverse ledematen weer waren ontdooid nam DSV weer het initiatief en na een koud kwartiertje leverde dat na een assist van Gerrit Hoekerd de gelijkmaker van Johan Westerink op. De resterende 30 minuten probeerde Rouveen het spel van DSV tijdrekkend en vertragend te ontregelen, maar DSV bleef knokken voor elke bal en zag enigszins tevreden aan dat Laurens Dekker koud bleef…Uiteindelijk viel in de 84e minuut de verdiende 1 – 2 toen Stefan Bakker “koel”bloedig de trekker overhaalde.

Tot het einde toe hield DSV deze verdiende voorsprong vast en klom zij op naar plek 7. Volgende week speels DSV een uitwedstrijd in Veessen tegen VEVO.

Klik HIER voor meer foto’s

 

Foto’s: Wilfred Boon
Tekst: DSV’61

Stand in deze klasse hier