WHC verovert periodetitel na indrukwekkende serie (1-4)

Vriezenveen- Zaterdagmiddag was het dan zover. WHC kon na een indrukwekkende serie, 21 punten uit 7 wedstrijden, periode 2 binnenhalen bij DOS’37. De wijze waarop dat gebeurde,  was de volgende overwinning in een fantastische reeks.WHC kon compleet aantreden. De schorsing van Mark van Petersen telt alleen voor de beker.  WHC trok niet zo fel van leer in de beginfase als andere wedstrijden maar nam wel na 8 speelminuten de leiding en stond die nimmer meer af. Carlos Lopes Macedo stond als zo vaak aan de basis van het doelpunt. Hij speelde Jelle Post in die zich met een voetbeweging in de kluts ontdeed van Jaap Mulderij. Deed een paar stappen richting het doel en schoot de bal bij de tweede paal binnen, 0-1. Een mooie opsteker voor de Blauwwitten aangemoedigd door vele supporters en Het Bushokje die zelfs een busje huurde zodat iedereen er bij kon zijn. Na een kwartier was het Jochem Oude Booijink  die zijn nieuwe club bijna onbedoeld aan een grotere voorsprong hielp door bijna in eigen doel te schieten. Doelman Julian Bakker voorkwam dat onheil. Het was uitstel van executie. WHC liet zien over veel voetballend vermogen te beschikken. Elk duel werd gewonnen in die fase. Lees meer 

Fotos: Ernie van Beek

KLIK HIER VOOR HET ALBUM