Samenvatting: Fortuna Sittard tegen De Graafschap (1-1)

De Graafschap heeft met tien man een 1-1 gelijkspel geboekt bij Fortuna Sittard. Tarik Tissoudali maakte voor rust de 0-1, maar Fabian Serrarens kreeg twaalf minuten voor tijd rood. Dat was het sein voor een slotoffensief van Fortuna, dat via Perr Schuurs de 1-1 maakte.

Doelpuntenmaker(s): 0-1 Tarik Tissoudali (32.), 1-1 Perr Schuurs (87.)

Arbiter Siemen Mulder | Toeschouwers: 3.642

Opstelling Fortuna Sittard: Özer; Essers, Schuurs, Dammers, Pinto; Saddiki (74. Askovski), Cantwell, Hutten; Semedo, Stokkers en Dianessy.

Opstelling De Graafschap: Bednarek; Abena, S. Nieuwpoort ©, L. Nieuwpoort, Tutuarima (63. Straalman); Olijve, Diemers, Klaasen; Van Mieghem (90+1. Van Diermen), Serrarens en Tissoudali (82. El Jebli).

 

Stand in deze klasse hier