Excelsior Zetten met 0-2 te sterk voor Woezik(za)

Het was vandaag weer eens puzzelen voor de trainersstaf want wederom waren er diverse geblesseerden bij Woezik, maar al met al kon er nog steeds een representatief team opgesteld worden met een eerste basisplaats voor Oscar Knoop die na lange tijd weer eens vanaf het begin aan de wedstrijd begon.

Zowel Woezik als ook Excelsior Zetten begonnen aftastend aan de wedstrijd waarbij beide probeerden vooruit  te voetballen maar waar er weinig kansen gecreëerd werden. Toch was het Excelsior Zetten die op voorsprong kwam door een snelle aanval over links, een goede voorzet werd strak ingekopt en Woezik was kansloos, 0-1. Hierna was het nogmaals Excelsior Zetten die een goede kans kreeg maar de bal ging rakelings voorlangs. Woezik kon voetballend mee maar tot echte kansen kwam het niet.

In de 2e helft wisselde Sjaak Hendriks  spits Oscar Knoop voor Sander van Doornik en de strijd laaide op en het was Excelsior Zetten die profiteerde, uit slecht verdedigen en niet meelopen van Woezik zijde ontstond een 1 tegen 1 situatie welke nog gestopt werd maar in 2e instantie toch een doelpunt 0-2. De 2e helft kenmerkte zich als een met vele onnodige gele kaarten aan beide kanten (ben de tel kwijt) en zelf een rode voor Excelsior Zetten. Opvallend was de battle op het middenveld tussen de 2 aanvoerders waarbij Daan van Schijndel het zwaar te verduren kreeg. Melvin Fleuren redde nog in een 1 tegen 1 situatie en daardoor bleef de eindstand 0-2.

Al met al had Woezik wellicht een doelpunt verdiend gezien het veldspel maar is de overwinning een terechte.

Opstelling Woezik: Melvin Fleuren, Robin Kersten, Jesper Hendriks, Sam Rossen, Tom van Perlo, Kevin Kersten, Daan van Schijndel, Martijn Tersmette, Wessel Verkooijen, Oscar Knoop, Bryan Schippers.

Reservespelers: Sander van Doornik en Daymen Schippers.

 

Stand in deze klasse hier