Voormalige Superboer Jochem Jansen naar Duno

Eersteklasser Duno uit Doorwerth heeft zich per direct versterkt met Jochem Jansen. De 28-jarige verdediger met een behoorlijk verleden bij De Graafschap  speelde voor de winterstop in de Deense eerste divisie bij FC Roskilde. Jansen gaat bij Duno op jacht naar het kampioenschap en promotie naar de Hoofdklasse.

Jansen begon bij Concordia Wehl met voetballen waarna hij al vroeg door De Graafschap gescout werd. In Doetinchem doorliep Jansen de hele jeugdopleiding en kwam tot 57 wedstrijden voor de hoofdmacht, waarvan 21 in de eredivisie. In 2013 vertrok Jansen naar FC Os, waar hij vier seizoen in de Jupiler League speelde. Afgelopen zomer vertrok de verdediger naar Denemarken, maar vanwege een combinatie van blessures en een trainerswissel werd zijn buitenlandse avontuur bij FC Roskilde geen succes.

Jansen komt bij Duno met onder meer aanvoerder Purrel Fränkel, Bart van Brakel, Kevin Sissing, Civard Sprockel, Ted Heijckmann en Roy Talsma meerdere voormalige profs tegen. Mogelijk maakt Jansen woensdagavond in de bekerwedstrijd van Duno tegen Alverna zijn debuut voor het ambitieuze Duno.

Jochem in zijn tijd bij De Graafschap

Door de Redactie

Meer over DUNO vind je hier