Kou brengt VIOS makkelijke overwinning op SDS’55

In het zeer koude Wekerom stond zaterdag de belangrijke wedstrijd SDS’55 – VIOS op het programma. VIOS miste de nodige krachten, maar trad met een goed team aan. Het team barstte van het vertrouwen en wilde hun krachten graag laten zien.
VIOS vloog daarom ook uit de startblokken en ging naarstig op zoek naar goals. 

Die kwamen er al snel. Eerst waren het wat mogelijkheden en schoten toen in de 11e minuut een corner bleef hangen in de lucht. Dennis de Jong was zeer oplettend en legde de bal panklaar voor Muchahid Kiliç die 0-1 scoorde. Daarna was het nog een kopbal van Ruben Soppe die van de lijn werd gehaald, waarna VIOS in de 16e minuut weer de goal wist te vinden. Het was wederom Kiliç die een goede aanval afrondde. Daarna werd de keeper van SDS’55 gewisseld en werd ook zijn vervanger gelijk getest. Jaron Dijksterhuis gaf een voorzet die niet goed werd verwerkt en Kiliç kon in de scrimmage de bal ontfutselen en gaf Jacco Verstraten een niet te missen kans zodat VIOS na ruim een half uur op een comfortabele 0-3 voorsprong stond.. Daarna werd het spel veel stilgelegd door ingooien en vrije ballen. Kort voor rust deed Rick Gerritsen via een fraaie omhaal iets terug namens SDS’55. Binnen de minuut wist was het Noah Tuasela die met de 1-4 de marge weer herstelde.

De tweede helft begon nog goed en aanvallend met diverse mogelijkheden voor VIOS. Deze werden helaas gemist en eigenlijk bloedde wedstrijd zo dood. VIOS hoefde niet meer en SDS’55 kon niet meer.
Groot compliment voor de mannen van Amzand goed en degelijk hebben gespeeld. De goals en de aanvallen waren goed en er werden geen kansen weg gegeven.

Op naar volgende week waar een zeer belangrijke wedstrijd voor VIOS in de strijd om de 3e plaats gewonnen moet worden bij Terschuurse Boys.

Door: Frits Prins

Stuur ook jouw wedstrijd verslag in via dit formulier!
Meer uit deze klasse hier