AWC kroont zich tot periodekampioen na zege op Gestel

AWC heeft zich ontdaan van hekkensluiter vv Gestel. Op bezoek in Brabant werd het 0-3. Door een nederlaag van concurrent HVCH pakt AWC met deze zege ook de periode.
In de eerste helft lukte het beide teams niet om het heft in handen te nemen. Het spel was onrustig en het doelpunt kwam ook uit zo’n situatie voort. Een lange bal van Idar Kramer werd door Rick Brugmans verlengd en hij scoorde hiermee in eigen doel. Vijf minuten voor de rust verdubbelde AWC de voorsprong. Een hoekschop ging richting doelman Efekan Aydin, maar Laurens Loenen torende boven hem uit en kopte de bal in het doel.

Na de theepauze drukte Gestel meer door en de eerste grote kans was dan ook voor de thuisploeg. Aanvoerder Henny Noijen schoot een vrije trap richting de kruising maar doelman Mark ter Haar tikte de bal uit de kruising. Vijf minuten voor tijd werd de wedstrijd definitief in het slot gegooid. Opnieuw kwam het na een corner, die door invaller Jim Toonen tegen de touwen werd gekopt. Hierna eindigde de wedstrijd wel met een domper voor AWC; Youri Hubers kwam tot een botsing met de doelman en viel geblesseerd uit.

Opstelling: Ter Haar; Timmermans, Nicky van de Groes, Kramer, Wiebe Veltmaat (c); Jansen (’80 Toonen), Hubers, Straten; Kizir, Loenen (’68 Lemmers), Stevens (’81 Franken)

 

Door: Harrie Jansen

Stuur ook jouw wedstrijd verslag in via dit formulier!
Meer uit deze klasse hier