Zaal l Madereros CF geeft ruime voorsprong in slotfase uit handen (FOTOREEKS)

Madereros CF bleef afgelopen vrijdag een wedstrijd van uitersten.  In Wijchen werd een 5-1 voorsprong omgebogen door tegenstander Jogadores CF in een 5-6 overwinning!

Na het fluitsignaal in de eerste helft leek alles perfect te verlopen voor de Wijchense eerste divisie ploeg van Jan Harting en Jamal Bouchalga. De 5-1 ruststand was daardoor ook niet verrassend voor de thuisploeg. Na de thee zagen we een totaal andere team op het veld zowel aan de kant van de bezoekers en van Madereros.
Jogadores kreeg meer grip op de wedstrijd. Scoorde door middel van een 10-meter trap en profiteerde van bovental situatie toen Farnous Zia werd weggestuurd met een rode kaart.  Nadat de 5-5 viel werd het een open duel, beide teams wilden volle winst behalen waardoor risico’s werden genomen. Jogadores profiteerde en hield zijn hoofd koel waardoor met 5-6 de zege werd gestolen uit sporthal Olympic.
 
©Door onze verslaggever
KLIK HIER VOOR HET ALBUM