Persbericht l Mediaredactie Het Gelderse Voetbal vindt onderdak bij Source2Cloud Zevenaar

Zevenaar  – Met genoegen  kunnen we mededelen dat per 01-02-2018 de redactie van Het Gelderse Voetbal verhuisd is naar het kantorencomplex aan de Hengelder 42 te Zevenaar. Mede door sponsoring van het ICT bedrijf Source2Cloud is deze huisvesting mogelijk gemaakt. Waarvoor onze dank. 

Het is een geweldige locatie, recht tegenover de voetbalclubs DCS en OBW. Onze redactie is dagelijks vanaf 9 uur bereikbaar. In het weekend alleen per telefoon of email. Alle club vertegenwoordigers zijn welkom voor een kop koffie of een praatje.

Wat doet Source2Cloud?

 

ICT moet er zijn om te zorgen dat uw bedrijf beter en efficiënter kan functioneren.  Steeds meer diensten zijn cloud based en daar kunt u van profiteren. Source2Cloud is altijd up-to-date met de nieuwste technologieën, dit betekend dat er steeds handigere manieren van werken komen. Denk aan software die het mogelijk maakt om ook met apps op uw mobiel te werken wat ervoor zorgt dat u niet alleen mobieler bent maar stelt u ook in staat efficiënter te werken. Dit gaat vaak gepaart met kosten besparing.

Source2Cloud  is om MKB bedrijven oplossingen op maat te leveren die ervoor zorgen dat u als bedrijf geen ICT zorgen meer heeft.  Source2Cloud is een specialist in Cloud oplossingen. De focus van Source2Cloud zijn de  concepten en producten van marktleiders Microsoft, VMware, Citrix en Mitel. De toegang tot applicaties, data en voice is het doel. Op de zaak, vanuit huis, met de PC of via de smartphone. De oplossingen zijn er intussen allemaal, het juist inzetten ervan is het doel van Source2Cloud. Dit kan door de inzet van zeer ervaren specialisten die hun sporen verdiend hebben. Specialisten die verder gaan dan een “out of the box” product. Kwaliteit leveren door kwaliteitsmensen.

Eigenaar Bas Dorland die liefhebber is van judo en vooral voetbal is blij met de komst van de redactie van Het Gelderse Voetbal “Mijn zoon speelt bij OBW en ik ben wekelijks betrokken bij zijn wedstrijden en trainingen. Ik ben zelf bekend in de web wereld en volg Het Gelderse Voetbal dagelijks op social media. Het is een uitstekend platform waar alle clubs aan bod komen.  het gaat ook alleen maar over voetbal en niet andere randzaken en sensatie berichten. Een groot icoon als Het Gelderse Voetbal verdient ook een neutrale plek , en dat wil ik hun aanbieden door met ze in zee te gaan. Ze zijn zeer enthousiaste mensen met een gezonde voetbal drive. ”

Wilt u ook HGVoetbal sponsoren en uw naamsbekendheid vergroten , klik hier voor meer info.