Hennie Kosman treedt komend seizoen bij FC Lienden in het medische team

Lienden – Het medisch begeleidingsteam van het op tweede divisie niveau spelende eerste elftal kent komend seizoen een nieuw gezicht. Hennie Kosman is aangesteld als verzorger en gaat als zodanig de selectie medisch begeleiden en bijstaan bij wedstrijden en trainingen. De verzorger, ook actief als hersteltrainer, volgt de 65 jarige Wim Lentjes na jarenlange trouwe inzet op. Mogelijk blijft de aan zijn 9e seizoen bezig zijnde inwoner van Lienden, die in het verleden bij meerdere clubs in de regio actief was als verzorger, na dit seizoen nog wel in een bepaalde rol bij het team betrokken.

De 56 jarige Hennie Kosman woont in Beneden Leeuwen en is in het dagelijks leven technisch/commercieel adviseur tuinbouwtechniek wat inhoudt het adviseren, ontwerpen en calculeren van technische installaties in tuinbouwkassen. De gediplomeerde sportmasseur en hersteltrainer begon als verzorger bij het tweede elftal van Achilles ’29 in Groesbeek. Vervolgens was hij 19 jaar actief als verzorger bij sv Leones in Beneden Leeuwen. Om op een hoger sportief niveau te kunnen werken vertrok de ambitieuze Kosman bij de club in zijn woonplaats om eerst op hoofdklasse niveau actief te worden en vervolgens aan de slag te gaan in de derde divisie bij Juliana’31. Bij deze club in Malden is Hennie Kosman tot het einde van dit seizoen actief. Bij FC Lienden krijgt de ervaren verzorger de kans kennis te maken met de tweede divisie wat een nieuwe uitdaging en omgeving is. Daarnaast speelt mee dat Lienden voor Hennie Kosman dichter bij huis is dan zijn huidige club in Malden.
De verdere invulling van en rolverdeling voor volgend seizoen binnen het medisch begeleidingsteam (verzorger, fysiotherapeut, arts) vindt nog nader plaats.

Stuur ook jouw wedstrijd verslag in via dit formulier!
Stand in deze klasse hier