OVC’85 trekt Marco Bosch aan als nieuwe hoofdtrainer

ARNHEM– OVC’85 haalt Marco Bosch op bij Arnhemia als hoofdtrainer voor aankomend seizoen. De 35-jarige Arnhemmer verlaat de voetbalclub uit Malburgen na twee jaar voor de kersverse zaterdagclub uit Oosterbeek. 

Voor de 35-jarige Marco Bosch een mooie transfer. Arnhemia speelt 5e klasse Zondag en OVC’85 sinds dit jaar 4e klasse Zaterdag. De ploeg uit Oosterbeek is de ongeslagen winterkampioen, verspeelde nog geen een punt en heeft met respectievelijk 8 en 9 punten een riante voorsprong op de achtervolgers v.v. Zeewolde & Fortissimo. 

Opmerkelijk genoeg kondigde OVC’85 vorige maand aan, ondanks goede prestaties de wegen te scheiden met de huidige hoofdtrainer Wim Kamphuis.
Assistent-trainers Dick Bosveld & Ernst Moller blijven wel bij de club.

Wim Kamphuis werd het seizoen 2016/17 aangesteld als nieuwe hoofdtrainer, na een jaar waar OVC’’85 de degradatiestreep in de 4e klasse Zondag ternauwernood ontliep. In zijn eerste jaar won Wim Kamphuis met OVC’85 direct de 1e periode en eindigde met 38 punten op een verdienstelijke 7e plek in de 4e klasse Zondag.

Nadat de ledenvergadering van OVC’85 had besloten dit seizoen met het standaardteam verder te gaan in het zaterdagvoetbal, zag het bestuur van de Oosterbeekse club af van deelname aan de nacompetitie, omdat de club toch niet meer kon promoveren. En ook in het huidige seizoen als kersverse zaterdagclub won OVC’85 de 1e periode in 4e klasse Zaterdag B onder leiding van Wim Kamphuis.

 

Door: Herman Punte

Stand in deze klasse hier