DZC’68 met monsteroverwinning op Concordia Wehl eindelijk verder in de beker

Terwijl Alverna zich al geplaatst heeft voor de achtste finale van de beker is ook eindelijk het duel in de tussenronde tussen de tweedeklassers Concordia Wehl en DZC’68 gespeeld. De Doetinchemse zaterdagclub was met overduidelijke cijfers te sterk voor de buren uit Wehl: 0-8.

De doordeweekse bekerwedstrijd was verplaatst naar het kunstgrasveld van DZC’68 om verder uitstel te voorkomen. Concordia Wehl was kansloos en verloor na een 0-5 ruststand de derby uiteindelijk met 0-8. Grote man bij DZC’68 was Max Riekel die de helft van de productie voor zijn rekening nam. Junior Lucas, Thomas Kleinlugtebeld, Rutger Ebbers en Kilyam Toro waren ook trefzeker.

DZC’68 treft nu in de vierde bekerronde competitiegenoot DOS’37 uit Vriezenveen. DOS’37 won vorige week verrassend na strafschoppen van hoofdklasser NSC Nijkerk.

 

Door de redactie

Meer beker nieuws vind je hier