DSV’61 zet na rust de stand gelijk tegen Reaal Dronten (FOTOREEKS)

Het goede gevoel dat DSV had overgehouden aan de gespeelde wedstrijden in de winterstop was na 30 minuten compleet verdwenen. Toen keken de oranjehemden tegen een 0 – 2 achterstand aan. Over de eerste helft kunnen we kort zijn: dramatisch. Eindstand 2-2.

Er was slechts één “ding” nog slechter en dat was het veld…De tweede helft had DSV vooral haast. En haast en goed voetbal is heel moeilijk te combineren. Aan inzet was er duidelijk geen gebrek, maar goede aanvallen waren net zo schaars als strooizout op een kunstijsbaan. Iedereen was van goede wil, maar het lukte niet om Reaal Dronten daar te krijgen waar DSV ze hebben wilde.

In de 53e minuut kwam DSV wel dichterbij toen na goed doorzetten op de achterlijn Johan Westerink een niet te missen kans kreeg en 1 – 2 scoorde.Met Alfred Hofmeijer als ingebrachte extra aanvaller bleef het weliswaar eenrichtingsverkeer richting Reaal doelman, maar scoren bleef moeilijk. Dat lukte uiteindelijke de tweede ingebrachte wissel Mark van Klompenburg pas in de 85e minuut.

Na het eindsignaal van scheidsrechter Letschert juichte niemand: Reaal had een 0 – 2 voorsprong uit handen gegeven, DSV kon met slechts één puntje de douches opzoeken.

Volgende week een herkansing: in Hattem spelen de oranjehemden tegen Hatto Heim.

 

Klik HIER voor meer foto’s

Foto’s: Wilfred Boon
Tekst: DSV’61

Stand in deze klasse hier