RVV Rhelico verlengt samenwerking met hoofdtrainer Olav van Rijkom

RVV Rhelico heeft de succesvolle samenwerking met hoofdtrainer Van Rijkom definitief verlengd voor het seizoen 2018/2019. Rhelico is blij met deze ervaren trainer, die mooie resultaten boekt met het relatief jonge eerste elftal. Van Rijkom heeft bij eerdere clubs al laten zien dat hij successen boekt door te investeren in plezier en ontwikkeling van een goed team, waarna de prestaties vanzelf toenamen.

De spelers zelf zijn dan ook erg blij. “Hij heeft van ons een hechter team gemaakt. We leren enorm veel van hem en kijken ernaar uit dit seizoen met hem verder door te groeien”, aldus aanvoerder Kylian Heemskerk. Plezier en ontwikkeling, dat is precies waar RVV Rhelico op inzet. “We hopen dan ook meer enthousiaste spelers aan te trekken, ook voor het eerste elftal”, aldus voorzitter Merlijn Kurvers.

Het investeren in plezier en ontwikkeling start natuurlijk al eerder. Daarom zal de hoofdtrainer ook een rol spelen bij de jeugd, bijvoorbeeld door clinics. Rhelico hoopt hiermee meer enthousiaste voetballers, jongens en meisjes, te verwelkomen op de club. En het profiel van toegankelijke vereniging voor iedereen in onze regio te verstevigen.

Zaterdag 27 januari om 15.00 uur speelt het eerste elftal van RVV Rhelico tegen MVV’58.

 

Door: Wendy de Wild

Stand in deze klasse hier