Laatste seizoen voor aanvaller Mike Ahrens bij DVS’33

ERMELO – Aanvaller Mike Ahrens heeft aangegeven dat hij komend seizoen op zoek gaat naar een andere club en DVS’33 Ermelo zal verlaten.

Nog geen jaar geleden meldde de Technische Commissie van DVS’33 Ermelo dat Mike Ahrens weer terug zou keren op het oude nest. Nu, zeven maanden later, is door de aanvaller al weer besloten dat hij DVS’33 Ermelo komend seizoen de rug toekeert. Uiteraard is dit in goed overleg met de Technische commissie a.i. besloten. De Harderwijker brak een paar jaar geleden door als gewaardeerde basisspeler met als hoogtepunten het kampioenschap in de hoofdklasse en een sterk Topklasse jaar. Jaren waarin Mike op beslissende momenten belangrijke doelpunten maakte. Er kwam echter belangstelling van de Blauwen uit Spakenburg, maar na een jaar keerde Ahrens weer terug op het oude nest van de Geel Zwarten aan de Sportlaan. Iedereen blij, zou je zeggen, maar halverwege de competitie heeft de aanvaller al het besluit genomen om te vertrekken.

Concurrentie

Er blijkt dit seizoen sprake van veel concurrentie en fitheid van de A-selectie, waardoor Ahrens niet alle wedstrijden volledig kon spelen. Na het uitspreken van verwachtingen en een evaluatie is Ahrens tot de conclusie gekomen om naar een andere club uit te kijken en dat wordt uiteraard door het bestuur en de TC a.i. gerespecteerd.

 

Door: ErmelovanNU

Stuur ook jouw wedstrijd verslag in via dit formulier!
Stand in deze klasse hier