Hoofdtrainer Amir Hashemi stopt per direct bij SC NEC

Nijmegen – Amir heeft op 18 januari na een gesprek met de spelersgroep aangegeven dat hij per direct stopt als trainer van het 1e elftal van Sportclub NEC.

Teveel werkzaamheden in zijn eigen bedrijf, gezondheidsproblemen en wat ongenoegen in de spelersgroep waren hiervan de oorzaak.

In een open gesprek met de spelersgroep heeft Amir alle redenen voor zijn vertrek duidelijk aangegeven. Er is op zeer correcte wijze afscheid genomen van de spelersgroep en de overige leden van de staf. Maar voor Amir Hashemi is dit niet het einde van zijn contact met Sportclub NEC.

In overleg met het Bestuur wordt een plan uitgewerkt om Amir Hashemi te blijven behouden als technische man, voor professionalisering van de Sportclub, en tevens met het oog op de samenwerking met de Stichting Betaald Voetbal NEC.

 

Door: Marcel Roos

Meer uit deze klasse hier