FC Zutphen verslaat derdeklasser Beekbergen in oefenduel met 2-0

FC Zutphen speelde donderdagavond een aantrekkelijk oefenduel tegen derde klasser Beekbergen. De Zutphenaren wonnen met 2-0 in een wedstrijd, die slechts 70 minuten duurde. Door de invallende mist werd verder spelen steeds moeilijker, waarna scheidsrechter en trainers besloten er 20 minuten eerder mee op te houden.

In de 29e minuut had spits Niek Bakkerweerd met een mooie schuiver voor de 1-0 gezorgd, na een goede voorzet van Joshua Palm. En in de 65e minuut zorgde Mehmed Arslan met een uitstekend afstandsschot voor de 2-0.

In het team van Beekbergen speelde oud FC Zutphen speler Cas Mulder als laatste man een goede wedstrijd.

Komende zaterdag gaat het team op trainingskamp, en volgende week wordt aangetreden tegen het zeer sterke Longa “30.

FC Zutphen zal komende periode alles in het werk stellen om het eerste klasser schap te behouden, met een gretige groep die een mix vormt van routine en jeugd.

 

Door: Gerjan Nijland

Stand in deze klasse hier