Tussenbalans | Trainer Harold van den Hurk (SV Nijmegen) “We moeten weer beginnen met winnen”

ARNHEM – Tijdens de winterstop gaat Het Gelderse Voetbal van iedere klasse waarin Gelderse clubs actief zijn een tussenbalans opmaken. Hoe staan de clubs ervoor en wat is de prognose in het verloop van de huidige competitie.

Harold is zeker niet niet tevreden met de resultaten die behaald zijn tot nu toe. De selectie van Nijmegen (zo)is in de loop van het 1e seizoenshelft enigszins veranderd doordat enkele spelers zijn afgehaakt, maar dan nog is de huidige selectie te sterk om op de positie te staan waar zij nu staan. De oorzaak en meer vind je in de onderstaande tussenbalans.

 

Had je deze tussenstand verwacht?​
“Nee, wij hebben het niet goed gedaan en Roda 28 had ik niet zo sterk verwacht. Krayenhoff daar in tegen doet het beter dan menig geen had verwacht en als zij het 2e seizoenshelft redelijk compleet kunnen blijven voetballen zijn zij een geduchte outsider.”

Is je beeld over de tegenstanders verandert t.o.v paar maanden terug?
“Natuurlijk.  Niftrik heeft mij ondanks onze grote overwinning positief verrast en er zijn meerdere ploegen aan elkaar gewaagd.”

Zijn jouw verwachtingen ​bijgesteld voor 2e seizoenshelft?
“Mijn verwachtingen zijn in zoverre bijgesteld dat we gezien de ranglijst een pas op de plaats moeten doen. Dit neemt niet weg, dat ik altijd om de bovenste plaatsen wil spelen en we daar weer alles aan gaan doen om te komen. Winnen blijft het leukste en daar zullen we mee moeten beginnen.”

Wie zijn de kanshebber(s) op de titel?
“Tot dusverre lijkt mij Roda 28 de grootste titelkandidaat met SCE, Krayenhoff, Ewijk en SCP als concurrenten.”

 

©Door de Redactie

Meer uit deze klasse hier


Geef een reactie