HGVoetbal vanuit Trainingskamp l Dennis van Beukering (Silvolde) ” Blij en trots met de contractverlenging”

Malaga – Dennis van Beukering is ook de komende twee seizoenen hoofdtrainer van Spcl. Silvolde. Dit kwamen de club en de trainer onlangs overeen. Van Beukering, bezig aan zijn tweede jaar bij de Hoofdklasser, verlengde vorig jaar al met één seizoen en nu dus met twee. Op woensdag 3 januari 2018 vertrok de selectie, staf en sponsors naar Torremolinos. Ze verbleven in Hotel Amaragua. Het viersterrenhotel ligt direct aan het strand, in de nabijheid van het trainingscomplex. 

Tijdens het trainingskamp werd een wedstrijd gespeeld tegen SDC Putten (0-3) dat Silvolde vorig seizoen in de kwartfinale van het bekertoernooi uitschakelde. Putten komt uit in de Hoofdklasse B van het zaterdagvoetbal, onder andere met AZSV. Verdere sportieve activiteiten, die op het programma stonden, zijn beachvoetvolleybal, paddle (racketsport) en paintball. Meer over het trainingskamp lees je hier  in het blog.

We zochten Dennis van Beukering op in het spelershotel van Silvolde voor een openhartig gesprek.

Contractverlenging

“Ik ben zeer content en trots natuurlijk met deze contactverlenging. Ik heb het prima naar m’n zin. We hebben een zeer hecht team dat voor elkaar door het vuur gaat. De club heeft vertrouwen in mij uitgesproken en dat maakt je natuurlijk trots. Ik heb geen moment getwijfeld. Er is geen reden om niet door te gaan. Ik kan het prima combineren met m’n werk als technisch manager van de Stichting Alles voor Sport.”

.”

Trainingskamp

“We hebben prima getraind, leuke activiteiten gedaan. Helaas zit het weer niet mee dit jaar. We hebben een oefenwedstrijd tegen SDC Putten gespeeld. Een prima ploeg, maar de uitslag gaf niet het beeld weer van de wedstrijd. Dit jaar hebben we een ander hotel, wat erg fijn is. We hebben ook een ander concept, geen all-in meer. Voordeel van dit hotel is dat het dichtbij het centrum ligt. Spelers hebben meer vrije tijd. Er zitten meer teams in dit hotel. We hebben hier niets te klagen, zowel de staf als de spelers zijn blij met deze keuze.”

Rick Bouwmeister

“Ja, ik ben echt blij met zijn keuze voor Silvolde. Het is een bekende binnen de club. Mede door de lange afstand doet hij een stap terug en koos hij voor terugkeer naar Silvolde.  Bouwmeister is een echte aanwinst, een snelle speler die bepalend kan zijn. Hij heeft ervaring en hij kan het verschil maken in aanvallende zin. Als alles meezit dan mag hij al in de eerste wedstrijd spelen.”

Tussenbalans

 “We hebben een prima periode achter de rug. We hebben natuurlijk steekjes laten vallen. Maar denk er wel aan dat we het met zonder financiële middelen voor spelers moeten doen dan meeste andere clubs. Deze plek, als subtopper voor winterstop, geeft een goed beeld weer en laat zien dat de verschillen in de top niet groot zijn. We hebben nog een paar wedstrijden in te halen. De prognose is dat we in de top drie eindigen. We hopen op een stunt en we willen graag een periodetitel pakken. De rek is nog niet uit de groep. We zijn gretig en we zijn klaar voor de tweede seizoenshelft.”, aldus Dennis van Beukering. 

©Door onze verslaggever

 Meer over Silvolde lees je hier