Tussenbalans | Arno Knapen van Reünie “Deze groep is erg getergd om volgend seizoen de stap te maken “

ARNHEM – Tijdens de winterstop gaat Het Gelderse Voetbal van iedere klasse waarin Gelderse clubs actief zijn een tussenbalans opmaken. Hoe staan de clubs ervoor en wat is de prognose in het verloop van de huidige competitie.

Vandaag blikken we terug met  Arno Knapen van Reünie maar kijken ook vooruit naar 2e seizoenshelft.

Ben je tevreden met de behaalde resultaten tot nu toe?
“Uit 8 wedstrijden 24 punten halen en daardoor de 1-ste periode op zak is natuurlijk uniek. Zaak is nu om door te bouwen.”

Is je beeld over de tegenstanders verandert t.o.v paar maanden terug?
“Wel enigszins. Ik had meer verwacht van Dinxperlo als degradant uit de 3e klasse en VIOS. Vooral VIOS dat vol voor de titel wou gaan valt me tegen. GWVV doet het naar verwachting. MEC doet het ook uitstekend en ook FC Eibergen staat in de subtop. Met zoveel wijzigingen is dat een knappe prestatie, maar met zo’n 1100 leden moet je eigenlijk zeker op deze plek staan. We zullen zien wat er nog gaat gebeuren want het seizoen is nog lang. Wij hebben nog maar 8 wedstrijden gespeeld dus in die zin ligt alles nog open.”

Zijn jouw verwachtingen ​bijgesteld voor 2e seizoenshelft?
“Nee, deze zijn hetzelfde. Wij moeten met deze spelersgroep promoveren. Dat blijft het doel. Al zullen velen ons als kampioenskandidaat nummer 1 zien. Ik blijf realistisch; als we na de winterstop de wedstrijden tegen GWVV thuis en Dinxperlo uit goed doorkomen gaan we onze doelstelling aanpassen en vind ik dat we kampioen moeten worden.”

Wie zijn de kanshebber(s) op de titel?
“Uiteraard wij zelf. Als we zo blijven spelen zijn we door geen enkele ploeg te verslaan, maar als aangegeven we moet na de winterstop de eerste 2 wedstrijden goed doorkomen. Het is bij Reunie al een paar jaar net niet. Dat wil de groep nu wel eens veranderen. De opkomst is goed, het spel is goed en we staan er goed voor. Continueren en waar nodig nog het een en ander verbeteren dat is nu de prioriteit. Deze groep is erg getergd om volgend seizoen de stap te maken naar de 3e klasse. Dat geldt ook voor de staf en zeker voor de trainer.”

©Door de Redactie

Meer uit deze klasse hier


Geef een reactie