Tussenbalans Jhonny van Beukering (MASV) “Het gaat bij ons boven verwachtingen”

ARNHEM – Tijdens de winterstop gaat Het Gelderse Voetbal van iedere klasse waarin Gelderse clubs actief zijn een tussenbalans opmaken. Hoe staan de clubs ervoor en wat is de prognose in het verloop van de huidige competitie.

Het gaat goed met de promovendus MASV uit Arnhem Zuid. De club beleefde een zeer geslaagd 1e seizoenshelft in debuutjaar in 3e klasse C.  Zowel het bestuur als de technische staf gelooft in hun selectie en zijn zelf ook zeer verrast dat de ploeg van Johnny van Beukering de winterstop ingaat als koploper. We blijken terug samen met Jhonny naar de 1e seizoenshelft.

…………Interview 

 

Had je deze tussenstand verwacht?​
” Ik had het niet verwacht dat wij als koploper de winterstop in zouden gaan het gaat boven verwachting. Alleen de  competitie is nog lang . Maar de doelstelling , een periodetitel,  is gehaald en daar zijn wij zeer tevreden over.”

Is je beeld over de tegenstanders verandert t.o.v paar maanden terug?
“Nee het beeld is niet veranderd,  het is een goede competitie met veel ploegen die aan elkaar gewaagd zijn . Alleen hier en daar had ik soms iets meer verwacht met een tegenstander . Maar al met al moeten we elke wedstrijd geconsenteerd en scherp moeten zijn, want iedereen kan van iedereen winnen.”

Zijn jouw verwachtingen ​bijgesteld voor 2e seizoenshelft?
“Ja, onze doelstelling is zeker bijgesteld. Er zijn nog 15 wedstrijden te gaan en we willen zo lang mogelijk nu om het kampioenschap strijden. ”

Wie zijn de kanshebber(s) op de titel?
“Wij zelf nu met MASV en ik geloof dat DCS en GROL ook goede zaken zullen doen na de winterstop. Het word en zeer spannend finale verwacht ik”

 

©Door de Redactie

Meer uit deze klasse hier