Tussenbalans l Dennis van der Steen (Valleivogels) “We hebben alles in eigen hand”

ARNHEM – Tijdens de winterstop gaat Het Gelderse Voetbal van iedere klasse waarin Gelderse clubs actief zijn een tussenbalans opmaken. Hoe staan de clubs ervoor en wat is de prognose in het verloop van de huidige competitie.

​We spraken met Dennis van der Steen die na dit seizoen afscheid neemt van de rood-witten. Lees snel verder over zijn analyse en prognose van tweede seizoens helft.

 

Ben je tevreden met de behaalde resultaten tot nu toe?
“Wederom zijn we niet tevreden hoe we gestart zijn in de competitie. Na 3 nederlagen op rij zijn we wel blijven geloven dat de ommekeer zou komen. En die kwam ook. Met 17 punten uit 10 wedstrijden staan we nu in het linkerrijtje.”

Is je beeld over de tegenstanders verandert t.o.v paar maanden terug?
“Lelystad valt me tegen qua ranglijst, maar die komen nog wel weer opzetten. Opmerkelijk is de fantastische start van Blauw Geel’55. Erg goed gedaan. Renswoude staat veel te laag, maar ook daar zie ik wel dat die nog wat plekken gaan stijgen.”

​Zijn jouw verwachtingen ​bijgesteld voor de 2e seizoenshelft?
“Onze doelstelling is niet veranderd. We willen gaan voor een prijs! Nu bovenaan in de 2e periode met een goed doelsaldo. We hebben alles in eigen hand.”

Wie zijn de kanshebber(s) op de titel?
“Voor mij zijn de favorieten voor de titel Scherpenzeel en Veensche Boys. Die hebben een zeer solide elftal met individuele kwaliteiten die een wedstrijd uit het niets kunnen beslissen. “

 

©Door de Redactie

Meer uit deze klasse hier