Futsal l Kerstduel WSV/FSG Academy levert geen punten op tegen direct concurrent (FOTOREEKS)

Apeldoorn –  Vrijdag j.l verloor in het Zuiderparkhal tegen directe concurrent in een zespuntenduel. Eindstand werd na een boeiende en spannende wedstrijd uiteindelijk 6-7. De gasten uit het vissersdorp waren iets gelukkiger vrijdag in het afmaken van de kansen.

Het was een week van het uitersten voor de eredivisionist uit Apeldoorn. Het enige ploeg uit de regio Gelderland heeft zwaar dit seizoen in de top van het zaalvoetbal. Na de spectaculaire overwinning en de verdiende 3 punten uit bij landskampioen Zvv ’t Knooppunt waren de messen geslepen voor de wedstrijd tegen ZVV Volendam. In de laatste wedstrijd van dit kalenderjaar 2017 wilde de ploeg van Anoek Roest het trouwe publiek iets laten zien! Een mooie kans om de opmars kracht bij te zetten, dus tegen Zvv Volendam, bij winst zou WSV , Volendam voorbij gaan en zo op een veilige plek uitkomen voor directe handhaving.  Mede door de aanvallende gedachte liep WSV in het mes tegen Volendam en liep ze de hele wedstrijd achter de feiten aan. Waardoor de tijd te kort was om de achterstand nog recht te zetten. Trainer coach Roest werd 8 minuten voor het einde naar de tribune gestuurd wegens commentaar op de leiding.

KLIK HIER VOOR HET ALBUM

©Door onze verslaggever

Meer zaalvoetbal vind je hier