3A l SC Oranje na zesklapper tegen SKV trotse "herbstmeister" (FOTOREEKS)

Arnhem – SC Oranje is met een grote overwinning van 6-2 op SKV herfstkampioen geworden.  De ploeg van Carel van de Velde staat trots aan kop met 24 uit 11. Concurrent RVV Redichem is met wedstrijd minder op plek twee.

Het beloofd een zeer interessante tweede helft van de competitie na de winterstop te worden. De Trefers (za) , Veenendaal en VRC zijn outsiders in deze klasse en nauwe opvolgers van de top twee.

Na een moeizame 1e helft waar SKV brutaal de leiding nam 0-1 kwam Sc Oranje gaandeweg in de wedstrijd en maakte vanuit een corner 1-1 en dat was ook de ruststand.

Na de rust ging het voetballend beter lopen en kwamen we 2-1 voor door een kopbal van Bob Van Zoomeren. Na de goal kwam Bryan van Schooten in het veld voor Orveo Ubbergen en dat deed de wedstrijd kantelen want Alexander Prent ging rechtsbuiten lopen wat heel veel gevaar opleverde met goede acties en mooie voorzetten. Bryan van Schooten maakte een geweldige goal binnen zestien en vervolgens schakelde Sc Oranje een tandje bij en liepen we snel uit naar 6-2 met goals van wederom Bryan van Schooten en 2 goals van Mike Hieltjes.

Doelpunten SC Oranje: van Max van Meeteren (1-1), Bob van Zomeren (2-1), Mike Hieltjes (3-1, 5-1) Bryan van Schooten (4-1, 6-2) Alexander Prent was zeer belangrijk, bij 4 van de 6 doelpunten zorgde hij voor de assist.

KLIK HIER VOOR HET ALBUM

Stuur ook jouw wedstrijd verslag in via dit formulier!
Meer uit deze klasse hier